Services

Disse trin skal gennemgås før omlægning af lån bør gennemføres

Individuel strategi

På opstartsmødet afdækker vi dine behov ud fra din økonomiske situation, og ruster dig med viden omkring realkredit. Herefter lægger vores rådgivere, der har mere end 20 års erfaring, en individuel strategi for dig, så du føler dig tryg og sikker på din boligøkonomi.

Omlægning af lån

Når der skal foretages omlægning af lån, udfører RealRåd alt arbejdet i modsætning til mange andre rådgivere. Alt du skal gøre er at træffe beslutningen, om du ønsker at konvertere, når vi kontakter dig.

Låneovervågning

Vi overvåger dine lån fra dag ét.  Du har trygheden i, at vores erfarne rådgivere altid sidder klar til at hjælpe dig. Vores 6 rådgivere har tilsammen mere end 100 års erfaring med låneomlægning.Alt du skal gøre er at tage stilling til, om der skal konverteres, når vi kontakter dig.

Resultat

Når konverteringen er gennemført, får både du og RealRåd afregningspapirerne fra realkreditinstituttet. Vores erfaring siger os, at de er umulige at forstå for den almindelige låntager. Derfor gennemgår vi dem selvfølgelig for dig for at sikre, at omkostninger og udbetalt provenu er korrekte. Afslutningsvis gennemgår vi din resultatopgørelse fra Accurat, så du kan se din samlede gevinst over alle dine konverteringer, og den nye effektive rente beregnes. Det er kun RealRåd, der tilbyder denne mulighed.