Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du den bedste løsning på dine lån?

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning

Vi giver dig selvstændig realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning, og derfor er vores fokus på dig, og hvordan vi bedst sikrer dig besparelser på dine boliglån. Dette sikrer kvalitet i vores rådgivning, så du ikke bliver glemt eller tilsidesat for andre kunder eller for penge- og realkreditinstitutters egen dagsorden.
Vi giver dig reel rådgivning. Derfor er vi RealRåd. Som de eneste på markedet anvender vi vores boliglånsoptimizer ACCURAT. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden uden risiko, og det er samtidig med, at du sparer penge på dine lån.

Hvilken kundeløsning passer til dig?

RealRåd tilbyder to kundeløsninger

Som privatkunde hos os med en gæld på minimum 1,5 millioner kroner har du mulighed for at vælge mellem to løsninger i forbindelse med vores produkt; realkreditrådgivning. ACCURAT er grundlaget for rådgivningen i begge løsninger, og dette sikrer kvaliteten af vores rådgivning. Du kan enten vælge en rådgiverløsning eller onlineløsning. Vores kunders fortrukne løsning er vores rådgiverløsning, da du får din egen personlige rådgiver, og vi ordner konverteringerne for dig. Du kan læse mere om forskellene mellem vores kundeløsninger i tabellen.

Vælg den kundeløsninger der passer lige til dig og dine behov

Vores kunder anbefaler os gennem generationer

Vi bliver anbefalet gennem generationer af vores kunder
RealRåd giver dig reel realkreditrådgivning

Vores 800 kunder tager ikke fejl, og vores bedste anbefalinger går i arv i generationer.

Familien Petersen fik over 60.000 kroner i hånden samtidig med, at deres gæld blev reduceret med over 500.000 kr. Derfor er familien Petersen nu i flere generationer kunder hos RealRåd.

Se familien Petersens konverteringer og besparelser her.

Gør som familien Petersen og spar penge på dine boliglån

Spar penge på dine boliglån

Familien Petersen får i alt en gevinst på 63.244 kr. samtidig med, at deres gæld er faldet med 507.024 kr. Hermed får familien Petersen flere penge i hånden, samtidig med de sparer penge på deres boliglån. Familien Petersen bruger deres lån til at få flere penge i hånden uden risiko.

Gør som familien Petersen og spar penge på dine boliglån

Book et uforpligtende skypemøde

Book et uforpligtende skypemøde hos os. Så kan vi hjælpe dig med dine lån

I tvivl om hvilken kundeløsning der er den rigtige for dig? Ved dit uforpligtende skypemøde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du mere er interesseret i et uforpligtende personligt møde, så kontakt os på +45 4330 0050.

Loading...

RealRåds bidragsberegner

Prøv vores bidragsberegner og se hvad du kan spare af penge på dit boliglån

Se om du kan spare penge på dit boliglån ved at sammenligne bidragssatser for de forskellige realkreditinstitutter i vores bidragsberegner.