Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorfor vælge RealRåd?

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning

Siden 1995 har vi som selvstændig finansiel rådgiver hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning. Som selvstændige finansielle rådgivere står vi altid på vores kunders side. Derfor er vi og vores erfaring din garanti for den bedste rådgivning.
Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT, er grundlaget for vores rådgivning, og med ACCURAT har vi fokus på vores kunder og på kvaliteten af rådgivningen. Med ACCURAT sikrer vi, at du får besparelser på dine lån uden risiko. Dette skyldes, at ACCURAT overvåger og beregner, hvornår du bør konvertere. Dette kan ingen af vores konkurrenter tilbyde dig. Med ACCURAT er der ingen risiko for, at du mister en konverteringsmulighed på grund af menneskelig fejl eller forglemmelse. Vi er de eneste, som tilbyder dig rådgivning på baggrund af ACCURAT.

Vores resultatskabende produkter

ACCURAT er det eneste beregningssystem af sin slags i verden, der sikrer dig besparelser på dine boliglån

Unikt beregningssystem på dine præmisser

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT, overvåger dine boliglån samt beregner konsekvenserne af en eller flere konverteringer. Derfor giver ACCURAT dig også besked, hvis du anbefales at konvertere. Når du vælger at konvertere, på baggrund af ACCURATs anbefalinger, sparer du penge på dine boliglån samtidig med, at du får flere penge i hånden. Dine besparelser, gevinster og konverteringer bliver samlet af ACCURAT, så du altid har et overblik over de gennemførte konverteringer samt summerne på dine besparelser og gevinster.

Alle vores kunder får online adgang til vores unikke boliglånsoptimizer. Som kunde hos os kan du enten selv eller i samarbejde med din personlige rådgiver foretage online beregninger i ACCURAT efter dine behov. Du bevarer hele tiden overblik over dine lån og konverteringer, og du får beregninger og dokumentation for alle omkostninger, besparelser og gevinster, som ACCURAT og vi anbefaler.

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT, er et beregningssystem på dine præmisser, og RealRåds rådgivere benytter selv systemet til overvågning og beregning af deres egne private boliglån.

Vores boliglånsoptimizer ACCURAT

Du får overblik over konsekvenser af dine konverteringer

Konverteringstrekanten® er en term, som vi har opfundet og udviklet i sammenhæng med beregninger af konsekvenser i forbindelse med den enkelte konvertering. Da begrebet er varemærkebeskyttet, er det kun os, som kan anvende konver-teringstrekanten® til at beregne konsekvenser af konverteringer.

Konverteringstrekanten® er en trekant, som bliver dannet, når du vælger at konvertere fra en rente til en anden rente, og du så efterfølgende vælger at konvertere tilbage til udgangspunktet. Du kan se denne proces i videoen herunder.

Med konverteringstrekanten® får du et tydeligt billede af, om en konvertering kan betale sig eller ej.

Værd at vide om RealRåd

RealRåd er Danmarks første uafhængige realkreditrådgivere

RealRådSammen er vi rigere

RealRåd er stiftet af Charlotte og Søren Ejlertsen i 1995, og siden 1995 har vi som selvstændige finansielle rådgivere hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning.
Vi er af Finanstilsynet blevet tildelt tilladelse til at udføre finansielrådgivning, og vi samarbejder med en række af forskellige foreninger og virksomheder. Vi har udviklet vores unikke og suveræne boliglånsoptimizer, ACCURAT, og ACCURAT danner grundlag for vores realkreditrådgivning. Ingen af vores konkurrenter har et tilsvarende beregningssystem som ACCURAT. Dette sikrer kvalitet i vores rådgivning. Vi er reelle, fordi vi har fokus på dig, og derfor er vi altid på din side. RealRåd nævnes tit i medierne, og du kan læse mere her.

Vi rådgiver dig om dine lånVi er forkæmpere indenfor reel realkreditrådgivning

Hos RealRåd arbejder vi ud fra fem kerneværdier; vidende, oprigtig, alliance, engagerede og forkæmpere, som definerer os som reelle og selvstændige realkreditrådgivere.

Disse fem kerneværdier har vi sammenflettet i en klar målsætning, som er vores vision:

I alliance med ejere af fast ejendom er vi forkæmpere for den klassiske, danske realkreditmodel med det formål at frigøre økonomiske muligheder og sikre stabilitet for den enkelte og for samfundet.

Vores mission

Vores mission har fokus på fem kerneværdier

Ligesom vores vision har vores mission fokus på fem kerneværdier. Disse fem kerneværdier opsummerer, hvem vi er, og hvem vi tilstræber at være.

Derfor tilstræber vi hos RealRåd at blive oplevet og genkendt som vidende, oprigtige, alliance, engagerede og forkæmpere.

Vi tilstræber at være vidende indenfor realkreditrådgivning, da viden er altafgørende for reel rådgivning. Gennem vores viden og erfaring skal vi herved sikre, at du som kunde har indblik i, hvordan realkreditrådgivning fungerer, og hvad du kan forvente at få ud af reel rådgivning.

Vi er oprigtige med, hvad vi siger og lover. Der er overensstemmelse mellem det, vi siger, og det vi gør. Derfor anbefaler vores kunder os gennem generationer. Vores 800 kunder tager ikke fejl. Vi holder, hvad vi lover, og det er baggrunden for, at vi er de absolut største på markedet indenfor selvstændig realkreditrådgivning.

Vi er på samme side som vores kunder. Vi er vores kunders allierede, og det vi anbefaler vores kunder, gør vi selv. Vi er reelle realkreditrådgivere, og det betyder, at vi har fokus på vores kunder og den mest optimale løsning for dem.

Vi er engagerede, og vi er forpligtet over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores engagement bliver understreget af vores mange trofaste kunder, som nu har den bedste løsning på deres boliglån.

Hos RealRåd er vi forkæmpere på markedet. Med 20 års erfaring indenfor realkreditrådgivning i ryggen sammen med vores unikke boliglånsoptimizer, ACCURAT, går vi forrest i rækken for finansielle virksomheder og øvrige realkreditrådgivere.