Spar penge på dine boliglån

Vi er Danmarks første uafhængige realkreditrådgivere. Siden 1995 har vi hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning uafhængigt af realkredit-institutter. Vi optimerer dine boliglån, så du er sikret besparelser, der giver dig flere penge i hånden, mens din restgæld bliver redu-ceret hurtigere.

Vi har i dag over 800 kunder, og vi forvalter for over 3 milliarder kroner. Hos RealRåd får du reel og kvalitetsbevist realkreditrådgivning. Derfor anbefaler vores kunders os gennem generationer. Familien Petersen fik over 60.000 kroner i hånden samtidig med, at deres gæld blev reduceret med over 500.000 kroner. Derfor er familien Petersen nu i flere genera-tioner kunder hos RealRåd.

Se familien Petersens konverteringer og besparelser her.

Vi er godkendt af finanstilsynet 

Kun hos RealRåd får du særlige IDA-fordele

– Uforpligtende og gratis rådgivningsmøde med udgangspunkt i dine lån og optimering af dine lån eTMgdgjTnBLÅ

– Gratis onlineadgang til vores prisvindende boliglånsoptimizer ACCURAT i tre måneder eTMgdgjTnBLÅ

– Målrettet realkreditrådgivning af dine boliglån eTMgdgjTnBLÅ

– Oplæring i individuel brug af ACCURAT eTMgdgjTnBLÅ

Book et gratis og uforpligtende skypemøde

Loading...

DU FÅR OVERBLIK OVER DINE BESPARELSER MED ACCURAT

ACCURAT er et prisvindende beregningssystem udviklet af RealRåd over de sidste 20 år, og alle vores kunder har online adgang til systemet. ACCURAT overvåger dine boliglån automatisk, og systemet finder selv ud af, hvad der skal overvåges på. Vi anvender selv ACCURAT i vores realkreditrådgivning, og du adviseres, når du bør konvertere. Din historik og resultatopgørelse bliver gemt i ACCURAT, så du altid har overblik over de foretagne konverteringer. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden helt uden risiko.

Gør som familien Petersen og spar penge på dine boliglån

Familien Petersen får i alt en gevinst på 63.244 kr. samtidig med, at deres gæld er faldet med 507.024 kr. Hermed får familien Petersen flere penge i hånden, samtidig med de sparer penge på deres boliglån. Familien Petersen bruger deres lån til at få flere penge i hånden uden risiko.

Hvilken kundeløsning passer til dig?

Som privatkunde hos os med en gæld på minimum 1,5 millioner kroner har du mulighed for at vælge mellem to løsninger i forbindelse med vores produkt; realkreditrådgivning. ACCURAT er grundlaget for rådgivningen i begge løsninger, og dette sikrer kvaliteten af vores rådgivning. Du kan enten vælge en rådgiverløsning eller onlineløsning. Vores kunders fortrukne løsning er vores rådgiverløsning, da du får din egen personlige rådgiver, og vi ordner konverteringerne for dig. Du kan læse mere om forskellene mellem vores kundeløsninger i tabellen.

I tvivl om hvilken kundeløsning der er den rigtige for dig? Ved dit uforpligtende skypemøde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du mere er interesseret i et uforpligtende personligt møde, så kontakt os på +45 4330 0050.