Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reel realkreditrådgivning til formuende

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning

Siden 1995 har vi som selvstændig finansiel rådgiver hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning. Vi optimerer dine lån, så du er sikret besparelser, der giver dig flere penge i hånden, mens din restgæld bliver reduceret hurtigere. Vi har i dag over 800 kunder, og vi forvalter for over 3 milliarder kroner. Hos RealRåd får du reel og kvalitetsbevist realkreditrådgivning. Derfor er vi de største på markedet. Vi giver de bedste resultater i samarbejde med vores suveræne boliglånsoptimizer.

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

Vores boliglånsoptimizer er den eneste af sin slags i verden. ACCURAT sikrer dig og dine lån uden risiko
Vores boliglånsoptimizer ACCURAT

Du får overblik over dine besparelser med ACCURAT

ACCURAT er et prisvindende beregningssystem udviklet af RealRåd over de sidste 20 år, og alle vores kunder har online adgang til systemet. ACCURAT overvåger dine lån automatisk, og systemet finder selv ud af, hvad  der skal overvåges på. Vi anvender selv ACCURAT i vores realkreditrådgivning som de eneste på markedet, og du adviseres, når du bør konvertere. Din historik og resultatopgørelse bliver gemt i ACCURAT, så du altid har overblik over de foretagne konverteringer. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden helt uden risiko.

Gør som familien Petersen og spar penge på dine boliglån

Spar penge med RealRåd og ACCURAT

Familien Petersen får i alt en gevinst på 63.244 kr. samtidig med, at deres gæld er faldet med 507.024 kr. Hermed får familien Petersen flere penge i hånden, samtidig med de sparer penge på deres boliglån. Familien Petersen bruger deres lån til at få flere penge i hånden uden risiko.

Book et uforpligtende skypemøde

Du kan booke et uforpligtende skypemøde med RealRåd
Loading...