Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Forældrekøb? Har du den bedste løsning på dine lån?

Forældrekøb. Bidragssatser. Spar penge. Det er din familie, det handler om.

Siden 1995 har vi som selvstændig finansiel rådgiver hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning. Vi optimerer dine lån, så du er sikret besparelser, der giver dig flere penge i hånden, mens din restgæld bliver reduceret hurtigere. Vi har i dag over 800 kunder, og vi forvalter for over 3 milliarder kroner. Hos RealRåd får du reel og kvalitetsbevist realkreditrådgivning. Derfor er vi de største på markedet. Vi giver de bedste resultater i samarbejde med vores unikke boliglånsoptimizer.

Familien Petersen fik over 60.000 kroner i hånden samtidig med, at deres gæld blev reduceret med over 500.000 kroner. Derfor er familien Petersen nu i flere generationer kunder hos RealRåd. Se familien Petersens konverteringer og besparelser herunder.

Vores bedste anbefalinger går i arv i generationer

Gør som familien Petersen og spar penge på dine boliglån

Spar penge på dine boliglån. Brug dine lån aktivt til at få flere penge i hånden. Gældspleje

Familien Petersen får i alt en gevinst på 63.244 kr. samtidig med, at deres gæld er faldet med 507.024 kr. Hermed får familien Petersen flere penge i hånden, samtidig med de sparer penge på deres boliglån. Familien Petersen bruger deres lån til at få flere penge i hånden uden risiko.

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT, er unik, og vi er de eneste i verden, der bruger sådan et beregningssystem. Det giver dig en større sikkerhed og flere pengebesparelser uden risiko

Du får overblik over dine besparelser med ACCURAT

ACCURAT er et prisvindende beregningssystem udviklet af RealRåd over de sidste 20 år, og alle vores kunder har online adgang til systemet. ACCURAT overvåger dine lån automatisk, og systemet finder selv ud af, hvad  der skal overvåges på. Vi anvender selv ACCURAT i vores realkreditrådgivning som de eneste på markedet, og du adviseres, når du bør konvertere. Din historik og resultatopgørelse bliver gemt i ACCURAT, så du altid har overblik over de foretagne konverteringer. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden helt uden risiko.

Det er dine penge, det handler om

Det er dine penge, din familie og dine lån, som det handler om. RealRåd rådgiver dig, så du kan spare penge

Vi giver dig reel realkreditrådgivning. Derfor er vi RealRåd. Vores fokus er på dig, og vi garanterer besparelser på dine boliglån uden risiko samtidig med, at du får flere penge i hånden.

Hvilken kundeløsning passer til dig?

RealRåd tilbyder to kundeløsninger. Du kan vælge en onlinekundeløsning eller en rådgiverløsning

Som privatkunde hos os med en gæld på minimum 1,5 millioner kroner har du mulighed for at vælge mellem to løsninger i forbindelse med vores produkt; realkreditrådgivning. ACCURAT er grundlaget for rådgivningen i begge løsninger, og dette sikrer kvaliteten af vores rådgivning. Du kan enten vælge en rådgiverløsning eller onlineløsning. Vores kunders fortrukne løsning er vores rådgiverløsning, da du får din egen personlige rådgiver, og vi ordner konverteringerne for dig. Du kan læse mere om forskellene mellem vores kundeløsninger i tabellen.

Book et uforpligtende skypemøde

Du kan booke et uforpligtende skypemøde med os, så du kan høre mere om RealRåd, konverteringer, lånetilbud, realkreditrådgivning og ACCURAT.

I tvivl om hvilken kundeløsning der er den rigtige for dig? Ved dit uforpligtende skypemøde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du mere er interesseret i et uforpligtende personligt møde, så kontakt os på +45 4330 0050.

Loading...