Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du førstegangskøber?

Vi kan hjælpe dig med at optimere dit boliglån

Siden 1995 har vi som selvstændige finansielle rådgivere hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning.

Er du førstegangskøber, kan vi hjælpe dig, så du er sikret besparelser på dit nye eller kommende boliglån. Vi optimerer dit boliglån, så du både sparer penge og får flere penge i hånden, mens din restgæld bliver reduceret hurtigere.

Hvorfor RealRåd?

Hvorfor skal du som førstegangskøber vælge RealRåd? Fordi vi giver dig reel og uafhængig realkreditrådgivning med brug af vores boliglånsoptimizer ACCURAT
Vi er Danmarks første udafhængige realkreditrådgivere.

Vi har i dag over 800 kunder, og vi forvalter for over 3 milliarder kroner. Hos RealRåd får du reel og kvalitetsbevist realkreditrådgivning, og vi giver de bedste resultater i samarbejde med vores suveræne og unikke boliglånsoptimizer.

Vores kunder tager ikke fejl, og som kunde hos RealRåd har familien Petersen fået over 60.000 kroner i hånden samtidig med, at deres gæld blev reduceret med over 500.000 kroner

Derfor er familien Petersen nu i flere generationer kunder hos RealRåd. Vores bedste anbefalinger går i arv i generationer.

Se familien Petersen konverteringer og besparelser herunder.

Vores bedste anbefalinger går i arv i generationer

Vi har kunder fordelt på flere generationer, fordi de er tilfreds med RealRåd og vores rådgivning

Familien Petersen får i alt en gevinst på 63.244 kr. samtidig med, at deres gæld er faldet med 507.024 kr. Hermed får familien Petersen flere penge i hånden, samtidig med de sparer penge på deres boliglån. Familien Petersen bruger deres lån til at få flere penge i hånden uden risiko.

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

ACCURAT er det eneste beregningssystem af sin slags, der kan sikre dig besparelser på dine lån uden risiko
Vores boliglånsoptimizer ACCURAT er unik

Du får overblik over dine besparelser med ACCURAT

ACCURAT er et prisvindende beregningssystem udviklet af RealRåd over de sidste 20 år, og alle vores kunder har online adgang til systemet. ACCURAT overvåger dine lån automatisk, og systemet finder selv ud af, hvad  der skal overvåges på. Vi anvender selv ACCURAT i vores realkreditrådgivning som de eneste på markedet, og du adviseres, når du bør konvertere. Din historik og resultatopgørelse bliver gemt i ACCURAT, så du altid har overblik over de foretagne konverteringer. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden helt uden risiko.

Det er dine penge, det handler om

Din er din familie, dine penge, din økonomi og dine lån, det handler om

Vi giver dig reel realkreditrådgivning. Derfor er vi RealRåd. Vores fokus er på dig, og vi garanterer besparelser på dine boliglån uden risiko samtidig med, at du får flere penge i hånden.

Hvilken kundeløsning passer til dig?

Vælg en af vores to kundeløsninger

Som privatkunde hos os med en gæld på minimum 1,5 millioner kroner har du mulighed for at vælge mellem to løsninger i forbindelse med vores produkt; realkreditrådgivning. ACCURAT er grundlaget for rådgivningen i begge løsninger, og dette sikrer kvaliteten af vores rådgivning. Du kan enten vælge en rådgiverløsning eller onlineløsning. Vores kunders fortrukne løsning er vores rådgiverløsning, da du får din egen personlige rådgiver, og vi ordner konverteringerne for dig. Du kan læse mere om forskellene mellem vores kundeløsninger i tabellen.

Book et uforpligtende skypemøde

Book et uforpligtende skypemøde hos os. Så kan vi hjælpe dig med dine lån

I tvivl om hvilken kundeløsning der er den rigtige for dig? Ved dit uforpligtende skypemøde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du mere er interesseret i et uforpligtende personligt møde, så kontakt os på +45 4330 0050.

Loading...