RealRåd i Berlingske Business: Få fast rente på under nul

Som kunde hos RealRåd sparer du penge på dine boliglån uden risiko

Er du en af de 100.000 boligejere, der betaler dobbelt rente? Der er mange penge at spare på konverteringer af dit realkreditlån, hvis du har en rente på 3,5% eller højere. Dette skyldes, at en nedkonvertering til en 2% rente er mulig for fastforrentet realkreditlån. Hvis du kan svare ja til spørgsmålet – Og hvis du har et (eller flere) fastforrentet realkreditlån, så kontakt RealRåd på info@realraad.dk eller tlf.: +45 4330 0050. Så kan vi tjekke, om du kan spare penge ved en nedkonvertering.

En af vores kunder har på nuværende tidspunkt en faktisk rente på -0,22%. Vores kunde har lavet 12 konverteringer siden 2003 (både opkonverteringer til beskæring af restgæld og nedkonverteringer til lavere rente), og det oprindelige lån var på 1,21 mio. kr. På grund af konverteringerne har vores kunde trukket 2,1 mio kr. ud og sat direkte ind på bankkontoen (eller lagt ned i pengepungen). Vores kunde har en nuværende restgæld på 2,7 mio. kr., men den reelle restgæld (fratrukket de 2,1 mio. kr.) er på kun 600.000 kr.

Du kan læse mere om mulige besparelser og en negativ faktisk rente i artiklen fra Berlingske Business (23.4.2016):

RealRåd hjælper dig til at spare penge på dine boliglån
Læs artikel fra Berlingske Business

Spar penge på dine boliglån med RealRåd

Som kunde hos RealRåd sparer du penge på dine boliglån uden risiko

Siden 1995 har vi som selvstændig finansiel rådgiver hjulpet vores kunder med realkreditrådgivning som alternativ til realkreditinstitutternes rådgivning. Vi optimerer dine boliglån, så du er sikret besparelser, der giver dig flere penge i hånden, mens din restgæld bliver reduceret hurtigere. Vi har i dag over 800 kunder, og vi forvalter for over 3 milliarder kroner. Hos RealRåd får du reel og kvalitetsbevist realkreditrådgivning. Derfor er vi de største på markedet. Vi giver de bedste resultater i samarbejde med vores suveræne og unikke boliglånsoptimizer.

Vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

rente
ACCURAT er vores unikke boliglånsoptimizer

Du får overblik over dine besparelser med ACCURAT

ACCURAT er et prisvindende beregningssystem udviklet af RealRåd over de sidste 20 år, og alle vores kunder har online adgang til systemet. ACCURAT overvåger dine lån automatisk, og systemet finder selv ud af, hvad  der skal overvåges på. Vi anvender selv ACCURAT i vores realkreditrådgivning som de eneste på markedet, og du adviseres, når du bør konvertere. Din historik og resultatopgørelse bliver gemt i ACCURAT, så du altid har overblik over de foretagne konverteringer. Med ACCURAT er du sikret flere penge i hånden helt uden risiko.

Vil du booke et uforpligtende møde hos os?

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning. Det er dine penge, det handler om

For at være privatkunde hos os skal du have et realkreditlån på minimum 1,5 millioner kroner eller have mulighed for at belåne din ejendom med mindst et tilsvarende beløb. Som dine selvstændige realkreditrådgivere kommer vi til at udfordre dine normale antagelser i forhold til realkreditlån og realkreditrådgivning. På den måde sikrer vi, at du effektivt får den bedste løsning på dine lån.

Du har mulighed for at kontakte os med henblik på et uforpligtende personligt møde. Det gør du ved at udfylde kontaktformularen. Du er også velkommen til at ringe til os i stedet for på +45 4330 0050. Ved dit uforpligtende møde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig. Dit uforpligtende personlige møde vil have en varighed af halvanden til to timer.

Hvis I er flere, måske fra en forening eller et kollektiv, som gerne vil have et fælles møde, kan vi nemt arrangere det.

Kontakt os for et personligt møde
Udfyld kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Dit kundeforløb hos os som skypekunde

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning. Det er din familie, det handler om
VI er RealRåd, fordi vi giver dig reel realkreditrådgivning med vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

Har du ikke mulighed for et personligt møde, står vi ligeledes til rådighed via Skype. Du kan kontakte os i nedenstående kalender for at booke dit uforpligtende skypemøde.

Hvis I er flere, som gerne vil have et fælles møde, har I også mulighed for at lave det til et skypemøde.

Til dit uforpligtende skypemøde sørger vi for, at du får de rigtige informationer og den bedste rådgivning, så vi i fællesskab kan vurdere, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig.

Book et uforpligtende skypemøde

rente
Loading...