Vil du booke et uforpligtende møde hos os?

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning. Det er dine penge, det handler om

For at være privatkunde hos os skal du have et realkreditlån på minimum 1,5 millioner kroner eller have mulighed for at belåne din ejendom med mindst et tilsvarende beløb. Som dine selvstændige realkreditrådgivere kommer vi til at udfordre dine normale antagelser i forhold til realkreditlån og realkreditrådgivning. På den måde sikrer vi, at du effektivt får den bedste løsning på dine lån.

Du har mulighed for at kontakte os med henblik på et uforpligtende personligt møde. Det gør du ved at udfylde kontaktformularen. Du er også velkommen til at ringe til os i stedet for på +45 4330 0050. Ved dit uforpligtende møde får du information og rådgivning omkring, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig. Dit uforpligtende personlige møde vil have en varighed af halvanden til to timer.

Hvis I er flere, måske fra en forening eller et kollektiv, som gerne vil have et fælles møde, kan vi nemt arrangere det.

Dit kundeforløb hos os som skypekunde

RealRåd giver dig uafhængig realkreditrådgivning. Det er din familie, det handler om
VI er RealRåd, fordi vi giver dig reel realkreditrådgivning med vores boliglånsoptimizer, ACCURAT

Har du ikke mulighed for et personligt møde, står vi ligeledes til rådighed via Skype. Du kan kontakte os i nedenstående kalender for at booke dit uforpligtende skypemøde.

Hvis I er flere, som gerne vil have et fælles møde, har I også mulighed for at lave det til et skypemøde.

Til dit uforpligtende skypemøde sørger vi for, at du får de rigtige informationer og den bedste rådgivning, så vi i fællesskab kan vurdere, hvilken kundeløsning der passer bedst til dig.

Book et uforpligtende skypemøde

Book et uforpligtende skypemøde hos os. Så kan vi hjælpe dig med dine lån
Loading...