Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NYHED! ACCURAT APP for boligejere med fastforrentede lån

Som kunde hos RealRåd sparer du penge på dine boliglån uden risiko

Spar penge på dine boliglån med vores nye ACCURAT APP

ACCURAT bruger, som den eneste app, de mest avancerede algoritmer designet til at hjælpe dig til at øge din formue gennem aktiv optimering af dit realkreditlån. ACCURAT overvåger automatisk dit realkreditlån og fortæller dig, hvornår det kan betale sig at omlægge, ud fra matematiske beregninger. Du skal altså ikke selv til at sætte kriterier op, du indtaster blot adressen, og ACCURAT ordner alt herfra. Det er let og enkelt for dig at følge med i overvågningen og hele tiden se din potentielle indtjening på din telefon eller tablet.

Det er gratis at komme i gang med overvågningen, og det er selvfølgelig dig selv, der træffer beslutning om en eventuel omlægning af dit lån. ACCURAT kan benyttes uanset, hvilken kreditforening du har dit realkreditlån hos. Er du fuldkunde hos RealRåd, kan konvertering foretages væsentligt billigere end standard.

Ny ACCURAT APP er klar

Sådan kommer du i gang med ACCURAT APP’en

ACCURAT er det eneste beregningssystem af sin slags i verden, der sikrer dig besparelser på dine lån uden risiko

4 enkle trin og så er du i gang om to minutter med ACCURAT APP’en

1. Hent app’en ACCURAT i Google Play eller App Store. Klik på “installér” og åben app’en på “Åbn” når installationen er færdig.

2. Opret med email samt valgfri adgangskode. Klik på “opret bruger”.

3. Indtast din adresse og klik ”hent fra Tingbog”. Har du afdragsfrit lån, så indtast den oprindelige afdragsfrie resttid, da lånet blev tinglyst.

4. Du er nu i gang og kan se dit indtjeningsmål.

ACCURAT APP’en giver dig tryghed, muligheder og overblik

Find rundt i termer og begreber indenfor realkreditrådgivning
Tryghed: Du beholder naturligvis dine nuværende realkreditlån, så du ændrer intet ved at installere app’en og bruge den. Lånene er dine, og du bestemmer selv, når og hvis de skal omlægges. Dit valg kan derved være at blive i dine nuværende lån med de renter, afdrag, bidrag og gebyrer, som lånene kender.
Muligheder: Med ACCURAT får du, efter indtastning af dine realkreditoplysninger, overvågning af dine realkreditlån. Du får besked fra app’en, når det kan betale sig at omlægge dine lån, og du vælger selv, om du vil benytte muligheden. Uden app’en går du glip af muligheden for at se formuepotentialet i dine lån.
Overblik: Vælger du at omlægge dine lån, husker app’en det. Du kan altid se en resultatopgørelse, som fortæller dig, hvor meget du i alt har tjent på dine omlægninger. Det giver dig en historik, der perspektiver din beslutning om aktivt at øge din formue gennem dine realkreditlån.

Det er gratis at komme i gang med vores ACCURAT APP

Find rundt i termer og begreber indenfor realkreditrådgivning

Du kan gratis installere vores ACCURAT APP, og den første overvågning af dine lån er gratis.

 

Vælger du at fortsætte overvågningen af dine lån efter første omlægning, skal du kontakte RealRåd.

 

Kontakt os på mail
 
Ring til os

Gode spørgsmål og svar

FAQ om realråd og realkreditrådgivning
Omlægger du op i rente, kunne du efter en årrække teoretisk set være bedre stillet, hvis du ikke havde konverteret. App’en vil vise nulpunktet, og et tab kan f.eks. forudsætte, at der efter en omlægning ikke sker renteudsving i en periode på 10-15 år. De seneste år har renten bevæget sig gennemsnitligt 1 gang årligt. Det teoretiske tab kan kun ske på første konvertering, og kun hvis konverteringen er op i rente. Er første omlægning ned i rente, har du tjent penge på omlægningen uanset kommende renteudviklinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du kort efter en omlægning ned i rente sælger din ejendom, så vil din gæld typisk være steget.

RealRåd har programmeret ACCURAT, og vi kan foretage omlægningen af dine lån for dig. Du kan også vælge selv at gøre det eller lade din bank eller realkreditforening gøre det for dig. Bruger du RealRåd, vil vi sørge for at have et lånetilbud klar til dig, når det kan betale sig at omlægge lånene. Vi hos RealRåd sikrer også, at der er foretaget eventuel kurssikring, og at det gamle lån bliver opsagt. Vi har desuden en professionel ansvarsforsikring, der sikrer dig yderligere, og vælger du selv at håndtere omlægningen, skal du blot være opmærksom på at huske det hele, idet forkert håndtering af lån kan koste dig mange penge.

Du installerer app’en fra Google Play eller App Store og åbner den. Du kan få hentet oplysninger fra tingbogen eller selv indtaste dine oplysninger. Henter du fra tingbogen, skal du også tjekke tallene og eventuelt justere dem. Herefter er overvågningen af dine lån i gang.
ACCURAT foretager overvågning af dine lån, og du kan altid følge med i, hvad indtjeningsmålet for en omlægning er. Indtjeningsmålet er matematisk udregnet ud fra at tjene på den forestående omlægning samt at ligge optimalt for den følgende omlægning. Vores ACCURAT APP fortæller dig, når indtjeningsmålet er nået, og dermed hvornår det kan betale sig at omlægge lånene.